Floor ter Wal Training en Coaching

Opleiding en achtergrond

Van huis uit ben ik leerkracht. Ik heb 10 jaar voor de klas gestaan in zowel het regulier onderwijs als in het Montessorionderwijs. Vanuit interesse en passie heb ik mij geschoold tot schooldirecteur (basis- en vakbewaam) en gespecialiseerd in coaching. Ik geef nu een groot aantal jaar coaching en training aan zowel particulieren als aan leraren en directeuren op scholen (al dan niet in combinatie met observaties). Daarnaast heb ik een fijne coachingspraktijk.

Mijn passie is om mensen vanuit hun eigen kracht te laten leven en werken. Vaak ben jezelf je grootste belemmering, en dat is eigenlijk heel fijn, omdat je er dan iets aan kunt doen...

Ik zet mijn brede ervaringen en verschillende opleidingen al jaren in om cliënten een nog betere kwaliteit van leven te geven. Het is niet ongewoon dat cliënten na een sessie zo weinig last meer hebben van het oude probleem/gevoel dat ze eigenlijk niet meer goed bij de oude problemen kunnen komen. De eerdere emotie die samenhangt met de herinnering is vervaagd of is positief veranderd. Daar heeft de cliënt in het hier en nu geen last mee van. Hierbij is Integral Eye Movement een fantastische werkwijze. Het werken met NLP kan op andere momenten weer heel zinvol zijn.

Ik ben meervoudig gecertificeerd coach:

  1. I
  • IZR- methode, centrum voor meergenerationele psychotherapieheel de vrouw rodom seksueel misbruik, ongewenste intimiteiten en gezonde grenzen (mei 2022-nu)
  • IZR- methode, centrum voor meergenerationele psychotherapie, breek de stilte 1 t/m 3 2020
  • Integral Eye Movement Advanced (IEMT advanced) 2020
  • Integral Eyemovent practitioner (IEMT) 2019
  • Master Neurolinguistisch programmeren (NLP master) 2017
  • NLP practitioner (NLP) 2016
  • ICM beroepscoach 2011

De verschillende coachopleidingen en de ervaring in het onderwijs en bedrijfsleven maakt dat ik snel en analytisch kan schakelen tussen wat nodig is bij de cliënt en welke coach interventie hier bij past. Ik boek hierin goede resultaten op een prettige manier. Zie google reviews (via google maps).

Ik werk snel en serieus, maar er is zeker ook ruimte voor luchtigheid en ontspanning tijdens de sessie.

Waar kun je me vinden?

Mijn coachruimte ligt centraal. Een kwartiertje van Rotterdam, 20 minuten van Den Haag en 30 minuten vanaf Utrecht. Bleiswijk ligt ter hoogte van Zoetermeer aan de A12. De grote praktijkruimte is modern en licht ingericht, zodat volwassenen en kinderen zich hier prettig voelen. Bij mooi weer staat de tuin je ook ter beschikking.

Bel gelijk even of app voor een telefonisch eerste contact. Je bent welkom!

Floor ter Wal Training en Coaching

Hoekeindseweg 100
2665 KG Bleiswijk

06-23367321
floor@floorterwal.nl