Referenties

Onderaan vind je ervaringen van een aantal klanten.

Ellen is voor coaching bij me gekomen, aangeraden door een andere collega. Zij komt naar Bleiswijk, waar we twee uur met elkaar werken. Ze komt naar behoefte. In februari vroeg ze of ze kon komen omdat ze voor een belangrijke keuze stond. Samen hebben we onderzocht welke overtuigingen haar tegen hielden om te doen wat ze voelde dat goed voor haar was. Door  te begrijpen wat deze belemmerende overtuigingen haar ooit hadden opgeleverd kon ze deze overtuigingen nu herzien. Ze staat, na de coaching, vol vertrouwen achter haar eigen keuze en weet welke stappen ze gaat zetten om haar doel te bereiken.

Jaqueline heeft een coachingstraject van 6x een uur via haar school aangeboden gekregen. Op haar school heb ik haar en vijf andere collega’s in een coachingstraject begeleid. Vanaf drie aangesloten uren coaching (al dan niet in combinatie met observaties) werk ik op locatie tegen een aantrekkelijk tarief. Bij Jaqueline op school kom ik in blokjes van drie aangesloten uren, vaak een week of acht achter elkaar. De directie maakt per week een rooster.

Met Jan heb ik losse coachingsgesprekken gevoerd als hij daar aanleiding voor zag, de ene keer op een locatie bij hem in de buurt , een andere keer in Bleiswijk. Net wat haalbaar was. Hij staat door de coaching sterker in het leven en ziet zijn eigen kwaliteiten beter. Juist in lastige tijden ontstaat de meeste groei. Op het moment dat je erdoor moet is dat niet fijn, achteraf blijkt het te zijn wat je nodig had om tot andere keuzes te komen. Jan is zich nu bewust van de groei die hij doorgemaakt heeft en staat achter de keuzes die hij onderzocht heeft. In zijn geval waren die verrassend anders dan in eerste instantie gedacht.

Mocht je een van mijn klanten willen bellen over mijn werkwijze, bel me dan even.

"De afgelopen 2 jaar heb ik samengewerkt met Floor ter Wal. Ze heeft mij door haar coaching laten zien wat mijn kwaliteiten zijn maar ook waar mijn mogelijkheden liggen voor persoonlijke/ professionele groei.

Haar positief kritische, eerlijke en doelgerichte manier hebben mij verder op weg geholpen. D.m.v. prikkelende en inspirerende gesprekken die praktisch uitoerbaar zijn, kan ik mijn professionel groei laten zien in de praktijk. Dit is voor mijzelf en mijn omgeving prettig om te merken, ik kijk terug op 2 mooie leerzame jaren!"

Jan,  leraar groep 4/5, te Zwijndrecht
"Ik kreeg Floor aangeraden via mijn MBO collega. Ik ben twee keer twee uur geweest. Ik kan meer loslaten en tegen mezelf zeggen dat het okee is.  Ook kan ik anderen positief benaderen. Ik ben daar blij mee. Ik probeer ook minder oplossingen te geven en meer te luisteren. Het is makkelijker om te kiezen en het blijft minder hangen. Ik kijk uit naar onze volgende ontmoeting. "

Ellen, leraar MBO, Rotterdam


"Dit schooljaar heb ik coaching gehad van Floor. Ik ben een oudere leerkracht op een basisschool.  Ik liep ertegen aan dat het werken mij steeds zwaarder viel. Tijdens de coaching heeft Floor mij anders leren kijken naar de problemen die ik had.

Door erover te praten en nadenken met gerichte opdrachten die bij mij passen heb ik de positieve kant van het werk weer kunnen bekijken. Dit maakt het  voor mij makkelijker om door te gaan tot mijn pensioen."

Jacqueline, leerkracht groep 4 in Den Haag.  Hoekeindseweg 100, 2665 KG Bleiswijk

Bel  gelijk naar 06-23367321