Onderwijs

Wil je meer openheid in je team? Wil je efficiënter werken? Wil je graag individuele coaching en ben je directeur of leraar? Wil je met je team een leuke en goede training? Wil je meer eigenaarschap neerleggen bij je leerlingen maar weet je niet helemaal hoe? Wil je je gespreksvaardigheden en je handelen net een beetje aanpassen zodat je nog betere resultaten behaalt? Bij Floor ter Wal Training en Coaching ben je op het juiste adres.

Directeur

Wil je graag jezelf blijvend ontwikkelen? Doe je al een (groot) aantal jaren je werk goed maar wil je je blik verruimen? Wil je meer opties hebben dan de jou bekende oplossingen en nu een keer echt aanpakken waar je steeds (on)bewust omheen loopt? Een externe kan je daarbij op een prettige en vertrouwde manier helpen. Ik heb goede ervaringen met het coachen van directeuren. Bel even voor meer informatie of een referent.

Leraar

Je bent een goede leerkracht en je wilt jezelf blijvend verbeteren. Je zoekt een coach met brede onderwijservaring de je op maat kan helpen. Je bent op het juiste adres.

Wat zeggen leraren over de coaching?

Dit schooljaar heb ik coaching gehad van Floor. Ik ben een oudere leerkracht op een basisschool.  Ik liep ertegen aan dat het werken mij steeds zwaarder viel. Tijdens de coaching heeft Floor mij anders leren kijken naar de problemen die ik had. Door erover te praten en nadenken met gerichte opdrachten die bij mij passen heb ik de positieve kant van het werk weer kunnen bekijken. Dit maakt het  voor mij makkelijker om door te gaan tot mijn pensioen."

Jacqueline, leerkracht groep 4 in Den Haag.


"De afgelopen 2 jaar heb ik samengewerkt met Floor ter Wal. Ze heeft mij door haar coaching laten zien wat mijn kwaliteiten zijn maar ook waar mijn mogelijkheden liggen voor persoonlijke/ professionele groei. Haar positief kritische, eerlijke en doelgerichte manier hebben mij verder op weg geholpen. D.m.v. prikkelende en inspirerende gesprekken die praktisch uitoerbaar zijn, kan ik mijn professionel groei laten zien in de praktijk. Dit is voor mijzelf en mijn omgeving prettig om te merken, Ik kijk terug op 2 mooie leerzame jaren!"

Jan,  leraar groep 5 te Zwijndrecht


"Ik kreeg Floor aangeraden via mijn MBO collega. Ik ben twee keer twee uur geweest. Ik kan meer loslaten en tegen mezelf zeggen dat het okee is.  Ook kan ik anderen positief benaderen. Ik ben daar blij mee. Ik probeer ook minder oplossingen te geven en meer te luisteren. Het is makkelijker om te kiezen en het blijft minder hangen. Ik kijk uit naar onze volgende ontmoeting. 

Ellen, leraar MBO, Rotterdam