Hoekeindseweg 100, 2665 KG Bleiswijk

Bel  gelijk naar 06-23367321 

Contact

Bel gerust en vrijblijvend om even kennis te maken en te zien of er een natuurlijke klik is. Mocht dat niet zo zijn voel je vooral vrij om dat gelijk of juist later te zeggen. Vrijblijvend is bij mij echt vrijblijvend. 

Ik werk op basis van vertrouwen. Als er van beide kanten een goed gevoel is, kunnen we ook snel goede resultaten boeken. 


Wie ben ik?

Wie ben ik?

Van huis uit ben ik leerkracht. Ik heb 10 jaar voor de klas gestaan in zowel het regulier onderwijs als in het Montessorionderwijs. Vanuit interesse en passie heb ik mij geschoold tot schooldirecteur (basis- en vakbewaam) en gespecialiseerd in coaching. Mijn passie is om mensen vanuit hun eigen kracht te laten leven en werken. Vaak ben jezelf je grootste belemmering, en dat is eigenlijk heel fijn, omdat je er dan iets aan kunt doen...

Ik ben al jaren een gediplomeerd coach. Bij ICM heb ik de opleiding beroepscoach gedaan. Daarnaast ben ik NLP- practitioner-master (NLP-academie). Ik geef nu een aantal jaar coaching aan zowel particulieren als aan leraren en directeuren (al dan niet in combinatie met observaties). Daarnaast heb ik ruime ervaring als trainer bij scholen in het PO en VO en MBO, bij o.a. stichting leerKRACHT en de Onderwijscoöperatie.

 Waar kun je me vinden?

Mijn coachruimte ligt heel centraal. Een kwartiertje van Rotterdam, 20 minuten van Den Haag en 30 minuten vanaf Utrecht. Bleiswijk ligt ter hoogte van Zoetermeer aan de A12.  Als je als voor de individuele coaching komt, kun je binnenkort terecht in een inspirerende, lichte en moderne ruimte.  Deze ruimte wordt nu verbouwd tot een fantastische plek met buitenruimte. Hier wordt het helemaal een feest om te kunnen zijn voor trainingen of persoonlijke coaching.  

Bel gelijk even of app voor een telefonisch eerste contact.  Je bent welkom!

Floor ter Wal Training en Coaching

Hoekeindseweg 100
2665 KG Bleiswijk 

 06-23367321
 floor@floorterwal.nl