Hoekeindseweg 100, 2665 KG Bleiswijk

Bel  gelijk naar 06-23367321 

Coaching

Sta je goed in het leven maar gun je jezelf net nog dat beetje extra? Wil je je graag wat lichter voelen? Jezelf bevrijden van wat je belemmert om nog meer jezelf te zijn? Je nog zelfverzekerder te voelen?

Dat je op deze site kijkt betekent dat je al een eerste stap gezet hebt. Wat wordt je volgende stap? Gun je jezelf een moment van reflectie in de hectiek van alle dag?

Ik werk met traditionele coachingstechnieken en indien gewenst ook met NLP- cschingsvaardigheden. Voor beide richtingen ben ik een gediplomeerd coach. In korte tijd (in twee uur) behaal ik goede resultaten.

Bij mij zit je niet vast aan ellenlange sessies, je kunt per keer langs komen, en zo vaak als je wilt. Door passende werkvormen, bij de situatie en bij jou als persoon, in te zetten krijg je meer inzicht in je afwegingen, keuzes en de basis waarop je beslissingen neemt. Wat je in het verleden hebt opgebouwd als handige en veilige strategieën, hoeven dat nu niet meer te zijn. Soms blijf je in oude patronen hangen die je nu belemmeren om te doen wat bij je past of goed voor je is. Hoe heerlijk is het om ook eens in jezelf te investeren en een grote schoonmaak te houden?

Er zijn klanten die af en toe bellen of ze even weer langs mogen komen voor 2 uurtjes. Ook langere trajecten behoren tot de mogelijkheden. Ik vind dat waardevermeerdering het belangrijkst is. Mocht je klaar zijn, dan ga je weer. De keuze is aan jou. Je zit nergens aan vast.

Je zult meer vrijheid en openheid ervaren.